waar leren tot leven komt

Basisschool Camelot

Openbare basisschool Camelot is al ruim vier decennia onze buurman op Germenzeel. Zij verzorgen ervaringericht onderwijs en horen bij de bestuurskoepel SAAM. Camelot is net als BSO Boemerang één van de drie partners van het KindCentrum Germenzeel.
Meer informatie vind je elders op deze site. Klik hier.

BSO Boemerang

BSO Boemerang biedt voor- en naschoolseopvang voor kinderen van basisschool de Palster.
Meer informatie vind je elders op deze site. Klik hier.

 

GGD - inloopspreekuur jeugdverpleegkundige

Elke laatste donderdag van de maand is er een inloopspreekuur van de jeugdverpleegdkundige voor ouders/verzorgers van kinderen van onze school en basisschool Camelot. Van 8.45 tot 9.45 uur is Maggy van Dooren aanwezig om met u te spreken over opvoedings- of gezondheidsvraagstukken rondom de ontwikkeling van uw kind. 

Logopediepraktijk van de Wiel

Elke woensdagochtend is logopediste Renske Damen van Logopediepraktijk van de Wiel in onze school om kinderen van onze school en basisschool Camelot te begeleiden. Meer informatie klik hier.

UniK - orthopedagogische dagopvang

UniK biedt orthopedagogische dagopvang voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Sinds september 2018 is er een opvanggroep in onze school gehuisvest. Meer informatie? Klik dan hier. 

VenK - guppiegym

Op woensdagochtend is er guppiegym in het speellokaal van onze school. Deze wordt verzorgd door Francis Verhoeven, die sommige kinderen ook kennen van de buitenschoolse opvang. Meer informatie over guppiegym vind je hier. 

Contact

Basisschool 'De Palster'
Tijdelijk adres:
Leeuweriksweg 9
5402 XA Uden
0413-332353
depalster@kiemuden.nl
Routeplanner >

Kalender

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

200925 Onthulling bouwbord (15) 200925 Onthulling bouwbord (17)
200925 Onthulling bouwbord (13) 200925 Onthulling bouwbord (21)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links