waar leren tot leven komt

Voor nieuwe ouders aanmelden nieuwe leerlingen

Welkom!

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Wij ontvangen u graag op onze school om kennis te maken.

Tijdens het intakegesprek vertellen wij u wat De Palster zo bijzonder maakt en krijgt u een rondleiding door de school. U kunt dan ook de fijne sfeer proeven!! De rondleidingen vinden onder schooltijd plaats. Ook uw kind(eren) zijn van harte welkom tijdens dit gesprek.

Wij beantwoorden met plezier alle vragen die u heeft over De Palster en wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek geeft u een zo goed mogelijk beeld van de ontwikkeling van uw kind, zodat wij uw kind al bij de start op school zo goed mogelijk kunnen begeleiden.
U hoort dan ook hoe de aanmeldingsprocedure verloopt.

Als u een kijkje wilt komen nemen of De Palster de juiste school is voor uw kind of als u een gesprek wilt om nader kennis te maken, bel dan gerust met onze directeur Lambert van der Ven: 0413-332353.
Hij leidt u graag rond!

Het informatieboekje voor de instromers, groep 1 en groep 2 kunt u bekijken door hier te klikken. Aan de hand van dit boekje willen wij proberen u wegwijs te maken in het schoolgebeuren, zodat de weg naar school soepel kan verlopen. Naast dit boekje bestaat er ook een algemene schoolgids. We beperken ons in dit boekje tot zaken die enkel betrekking hebben op groep 1, 2 en de groep instromers.


Wanneer u hier klikt, treft u de schoolgids met daarin veel informatie over De Palster.

Graag tot ziens op onze school!

p.s.: Op deze site vindt u geen aanmeldingsformulier. Die krijgt u  persoonlijk van ons na een afspraak en/of een rondleiding. We kiezen hier bewust voor, omdat we de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek rondom de aanmelding. 


Contact

Basisschool 'De Palster'
Tijdelijk adres:
Leeuweriksweg 9
5402 XA Uden
0413-332353
depalster@kiemuden.nl
Routeplanner >

Kalender

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

200925 Onthulling bouwbord (15) 200925 Onthulling bouwbord (17)
200925 Onthulling bouwbord (13) 200925 Onthulling bouwbord (21)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links