waar leren tot leven komt

Interne audit als motor van ontwikkeling

Op dinsdag 26 mei vond op basisschool De Palster de vier-jaarlijkse interne audit plaats. Vooraf had het team, samen met de directie, onderwijscoördinatie en intern begeleider analyses van de vijftien kwaliteitsstandaarden aangeleverd en waren ter ondersteuning een hele set documenten toegevoegd. Vijf auditoren waren betrokken bij deze audit, waaronder een externe auditor-trainer. 

Na een presentatie van de directie waren er interviews met de leerlingenraad, twee ouders, twee leerkrachten, de intern begeleider en de directeur. Het grootste deel van de audit ging via online-verbindingen.

Na een middag, waarin de commissie alle gesprekken en stukken had geanalyseerd kwam de uitslag. Basisschool De Palster heeft alle  vijftien (!) standaarden van kwaliteitszorg op overtuigende wijze op orde. En dat is natuurlijk een fantastisch resultaat waar we heel trots op zijn! 

In het artikel "De cirkel of rond ... of toch niet?" lees je over de betekenis van het auditproces in de kwaliteitsontwikkeling op basisschool De Palster.

Media
  • 200526 Presentatie Palster Audit

Contact

Basisschool 'De Palster'
Tijdelijk adres:
Leeuweriksweg 9
5402 XA Uden
0413-332353
depalster@kiemuden.nl
Routeplanner >

Kalender

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

200708 Musical groep 8 (3) 200708 Musical groep 8 (1)
200708 Musical groep 8 (2) 200708 Afscheidsmusical groep 8 (30)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links